MDV kotlovi i u Kikindi - M.Z. NOVAKOVIĆ KIKINDA

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novog distributera na našoj mapi prodajne mrežeM.Z. NOVAKOVIĆ iz Kikinde.

MZ Novaković iz Kikinde od svog osnivanja 2008. godine u Kikindi uspešno posluje na polju prodaje, ugradnje i servisiranja grejnih instalacija i kompletnog rešenja grejanja objekata svih namena, kako u domaćinstvima, tako i u industriji. Već skoro 10 godina obavljamo poslove ugradnje i održavanja grejanja na teritoriji cele Vojvodine, a od sada smo i zvanični distributer MDV kotlova za Kikindu i okolinu.

Opširnije...

NOVO PRODAJNO MESTO U ČANTAVIRU - ARMEL SYSTEM

MDV kotlovi od sada i u Čantaviru. Armel-System doo je novi distributer MDV kotlova i svi naši klijenti mogu pogledati nove tipove i modele naših kotlova u prodajnom salonu Armel-System u Maršala Tita 116 u Čantaviru.

Prioritet Armel-Szstem doo je ponuda najkvalitetnijih proizvoda i pružanje usluga na najvišem mogućem nivou.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novog distributera na našoj mapi prodajne mreže - ARMEL-SYSTEM doo iz Čantavira.

Opširnije...

NOVO PRODAJNO MESTO U BEČEJU - TOTPROMET DOO - PRODAJA KOTLOVA

b_220_180_16777215_00_images_novosti_05.jpgMDV KOTLOVI od samog početka u vrhu svojih prioriteta ima zadovoljstvo svojih klijenata našim proizvodima i uslugama, u skladu sa višegodišnjim planom razvoja. Jedna od ključnih stvari na kojima trenutno radimo je uspostavljanje stabilne mreže kvalitetnih distributera na teritoriji Vojvodine, ali i čitave Srbije, kao i susednih država, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo prvog distributera na našoj mapi prodajne mrežeTOTPROMET doo u Bečeju.

Opširnije...

AKCIJA BESPLATNE UGRADNJE MDV KOTLOVA NA PELET

b_220_180_16777215_00_images_kotlovi_kotao_biopelet_1.jpgKupovimom naših kotlova na pelet za domaćinstva (modeli sa oznakama 15-30/ 25-40/) ostvarujete pravo na besplatnu uslugu montaže.

Ovu uslugu ostvarujete preko naše mreže ovlašćenih majstora instalatera koji će najbolje ispoštovati sve zahteve kvaliteta i tehnička uputstva za ugradnju MDV kotlova.

AKCIJA traje od 1. marta do 31. maja 2017. godine.

Opširnije...

MDV KOTLOVI na sajmu u Osijeku

b_220_180_16777215_00_images_novosti_osjecki-proljetni-sajam-2017.jpgPoštovani klijenti i prijatelji brenda MDV kotlovi, imamo zadovoljstvo da najavimo učešće brenda MDV kotlovi na ovogodišnjem 24. Osječkom Proljetnom sajmu u Hrvatskoj.

Trend Komerc će od 3. do 5. marta 2017. imati priliku da hrvatskom tržištu predstavi jedinstvena rešenja zaokružena pod brendom MDV kotlovi, kotao na biopelet (agropelet), kotao na biomasu, Economic 2 MDV kotao na piljevinu, tropromajni i trajnožareći kotao i mogućnosti i tehnologiju koja stoji iza našeg industrijskog programa i rešenja koja godinama primenjujemo za potrebe raznovrsnih privrednih subjekata.