Pošaljite zahtev za ponudu, jednostavno i u nekoliko koraka.

Sa samo nekoliko klikova pošaljite detaljan zahtev za ponudu i neko iz našeg tima prodaje ili neko od distributera će Vam se ubrzo javiti. 

ZAHTEV ZA PONUDU
Nova kuća ili stan Modernizacija postojećeg sistema
Biomasa BioPelet Drvo (cepanice) Ugalj Piljevina
Zemni gas Lako lož ulje Tečni naftni gas Struja (TA peć) Struja (Etažni kotao) Daljinsko grejanje (toplana) Ugalj Drvo (cepanice) Pelet Biomasa
Biomasa BioPelet Drvo (cepanice) Ugalj Piljevina
Porodična kuća Stan sa sopstvenim grejanjem
Jednostruka Dvostruka Trostruka
Da Ne
Radijatorsko Podno Radijatorsko i podno Nešto drugo
Što pre U narednih 1-3 meseci U narednih godinu dana

0/350

TOTPROMET DOO BEČEJ - PRODAJA MDV KOTLOVA

b_220_180_16777215_00_images_novosti_05.jpgSa zadovoljstvom vam predstavljamo prvog distributera na našoj mapi prodajne mrežeTOTPROMET doo u Bečeju.

Totpromet doo, uspešno posluje od 1992. godine i lider je po kvalitetu usluga i proizvoda koje nudi u Bečeju i šire. Ponosni smo na ovu saradnju i nije slučajno da smo baš Bečej odabrali za predstavljanje prvog distributera na našoj prodajnoj mapi.

Tokom 2006. godine, odgovarajući na izazov tržista TOTPROMET, Bečej, počinje sa izvođenjem mašinsko-građevinskim radovima (grejanje/hladenje). Od tada, mašinski park kompanije se proširivao i modernizovao. Zahvaljući tome, kompanija je postala potpuno nezavisna u pogledu utovara i prevoza robe. Investicije kompanije Totpromet dovode do proširenja asortimana robe.

Kao potvrda dugogodišnjeg rada i ostvarenog planiranog razvoja 2015. godine otvara se nova era kompanije Totpromet. Prateći potrebe tržišta i savremenih tendencija u industriji, pored postojećeg prodajnog prostora, u Bečeju se otvara novi vrhunsko funkcionalni prodajni prostor površine 400 m2, koji odgovara svim zahtevima tržišta. Iste godine počinje i distribucija ogrevnog materijala.

Na polju izvođenja mašinskih instalacija Totpromet u Bečeju proširuje ponudu na ugradnju toplotnih pumpi, projektovanje i montažu instalacije za pasivno hladenje i grejanje, centralnog usisivača, kao i sisteme za ventilaciju objekata.

b_220_180_16777215_00_images_novosti_02.jpgTotpromet doo u Bečeju trenutno poseduje 600 m2 prodajnog prostora, 900 m2 pokrivenog magacina i 3000 m2 otvorenog prostora. Broj zaposlenih je 16.

U prodajnom salonu Totprometa u Partizanskoj 79 u Bečeju možete pogledati naše kotlove (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopelet, Trajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova, i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim detaljima i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti sve savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja.

Pratite naš sajt i stranicu na Fejsbuku, jer ćemo vam u narednom periodu predstavljati nove distributere MDV kotlova i nova mesta na našoj mapi distributivne mreže.

 

USLUGE

UGRADNJA

Ugradnju kotlova vrše ovlašćeni majstori unutar naše široke mreže ovlašćenih servisa. Ugradnja se vrši po uputstvima i uz poštovanje standarda kvaliteta Trend Komerc proizvodnje MDV kotlova. Važno je napomenuti da je ugradnja kotlova i gorionika od strane stručnog i od strane firme Trend Komerc ovlašćenog lica preduslov za važenje i ostvarivanja prava iz garancije koju dajemo na sve naše proizvode za domaćinstva.

U toku je akcija besplatne ugradnje kotlova i gorionika koju dajemo za MDV kotlove na pelet do kraja maja meseca 2017. godine.

 

SERVIS I HITNE INTERVENCIJE

b_220_180_16777215_00_images_novosti_baneri_dole.jpgStručni tim servisera MDV kotlova i gorionika opremljen je i obučen da većinu potencijalnih kvarova otkloni na licu mesta, za eventualne ozbiljnije kvarove našim servisnim vozilima dopremamo kotao do fabrike gde u najkraćem mogućem roku vršimo popravku, vraćamo uređaj i uspostavljamo redovan rad sistema.

 

GARANCIJA

Na sve kotloveza domaćinstva dajemo 5 godina garancije i za gorionike 2 godine garancije.

 

AUTOMATIKA

b_220_180_16777215_00_images_IMG_4094_ormar_m.jpgIndustrijski PLC izraelske proizvodnje Junitroniks. Obezbeđuje siguran  pouzdan i dugotrajan rad gorionika. Program za rad elektronike je napravljen iz dugogodišnjeg iskustva u radu gorionika sagorevanjem peleta od sojine slame i ostalih žitarica.

Stalno unapređenje rada PLC-ova i optimizacija drugih karakteristika MDV gorionika namenjenih industriji i domaćinstvima izdvaja naše proizvode od drugih rešenja na tržištu.

Kontrola rada olakšana je kontrolnom jedinicom i displejom sa interfejsom na srpskom jeziku i širokim mogućnostima izmena parametara rada gorionika, što je od posebne koristi kod promene vrste ili peleta različitog kvaliteta.

 

PROJEKTOVANJE

Za potrebe svojih klijenata radimo i projektovanje i kompletnu projektnu dokumentaciju uvođenja ili modernizacije sistema grejanja u objektima.

 

ENERGETSKA EFIKASNOST

Sva naša rešenja kotlova i gorionika osmišljena su i konstruisana na način koji pruža visoku efikasnost i najviši stepen iskorišćenja energenata. Veliku pažnju posvećujemo energetskoj efikasnosti i postizanju optimalnog iskorišćenja energenata, kako bi smo pružili krajnjim korisnicima maksimalnu ekonomičnost i uštedu novca i vremena. Put koji smo odabrali, okretajne iskorišćenju biomase i obnovljivih izvora energije za posledicu neminovno ima i zaštitu životne sredine i očuvanju okruženja i prirodnih resursa svakog domaćinstva.

ARMEL-SYSTEM doo ČANTAVIR - PRODAJA MDV KOTLOVA

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo prvog distributera na našoj mapi prodajne mrežeARMEL-SYSTEM u Čantaviru.

ARMEL-SYSTEM doo osnovana je 2012. godine u Čantaviru kao rezultat 20 godina uspešnog poslovanja u okviru porodične firme KOPI doo.

Projektovanje, prodaja i ugradnja opreme za grejanje su u fokusu delatnosti Armel-System. Kvalitetni proizvodi, poštovanje rokova i besprekorna usluga su naši prioriteti.

Zadovoljstvo nam je da svojim klijentima i tržištu koje pokrivamo možemo da ponudimo i visoko kvalitetan brend kakav su MDV kotlovi.

U prodajnom salonu Armel-System doo u Ulici Maršala Tita 116 u Čantaviru možete pogledati naše kotlove (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopelet, Trajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova, i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim detaljima i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti sve savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja.

Pratite naš sajt i stranicu na Fejsbuku, jer ćemo vam u narednom periodu predstavljati nove distributere MDV kotlova i nova mesta na našoj mapi distributivne mreže.

 

ARMEL-SYSTEM DOO
Maršala Tita 116
24220 Čantavir
Srbija

Tel./Fax. 024 783 848
Mob. 062 1076 480

MDV KOTLOVI - TOPLINA SVAKOG DOMA

10 GODINA PROIZVODNJE

b_220_180_16777215_00_images_Untitled_Panorama2_logo.jpgFirma Trend Komerc, osnovana je 2004. godine, a od 2006. počinje sa proizvodnjom kotlova na čvrsto gorivo i stvara brend MDV Kotlovi. Trudimo se da kupcima ponudimo čitav spektar proizvoda koji će zadovoljiti najrazličitije potrebe tržišta koje pokrivamo.

 

Ipak, akcenat od samog početka stavljamo na obnovljive izvore energije i proizvode koji će obezbediti kako domaćinstvima tako i privrednim subjektima autonomnost i sigurnost u snabdevanju gorivom, pružajući im gorionike i kotlove koji sa izuzetnom efikasnošću i iskorišćenjem energije daju podjednaku mogućnost korišćenja više različitih vrsta goriva, bez ikakvih prepravki ili posebnih priprema pri promeni goriva.

 

b_220_180_16777215_00_images_novosti_flajer_FIN-2.jpgKorišćenje biomase i peleta od biomase kao goriva za grejanje domaćinstava, škola, sportskih i ugostiteljskih objekata, fabričkih hala i hangara, plastenika i staklenika i ostalih objekata, obezbeđuje smanjenje zagađenja prirodne sredine na apsolutni minimum, pojeftinjuje samo grejanje i pruža nezavisnost od neželjenih variranja i nestašica na tržištu energenata za ogrev.

 

Od naših MDV kotlova naročitu korist imaju domaćinstva i poljoprivredna gazdinstva kojima su slama i druga goriva (koštice voća, opiljci drvoprerade, piljevina...) kojima nije neophodna dodatna obrada za loženje u MDV kotlovima nus proizvod.

 

b_220_180_16777215_00_images_IMG_4094_ormar_m.jpgInovacije, korišćenje najkvalitetnijih i atestiranih materijala, visok kvalitet obrade materijala koji obezbeđujemo najsavremenijim mašinama i stručnim i iskusnim kadrom, posvećenost i najsitnijim detaljima u završnoj obradi i modernom i funkcionalnom dizajnu, rezultirali su ogromnim poverenjem koje naši kupci imaju u naš brend i uzdigli njegovu vrednost do zavidnog nivoa koji nam omogućuje osvajanje novih tržišta.

 

Nb_220_180_16777215_00_images_novosti_IMG_4207-.jpgaš plan je da upravo to i uradimo u narednom periodu. Stabilnim koracima, uvođenjem novih usluga, stvaranjem poverenja kod novih klijenata kroz garanciju kvaliteta, poštovanje rokova i zahteva klijenata, osluškivanjem novih potreba tržišta na kojima nastupamo i stalnim inovacijama uz očuvanje dosadašnjeg nivoa odgovornosti i posvećenosti krajnjem korisniku.