NOVO PRODAJNO MESTO U ČANTAVIRU - ARMEL SYSTEM

MDV kotlovi od sada i u Čantaviru. Armel-System doo je novi distributer MDV kotlova i svi naši klijenti mogu pogledati nove tipove i modele naših kotlova u prodajnom salonu Armel-System u Maršala Tita 116 u Čantaviru.

Prioritet Armel-Szstem doo je ponuda najkvalitetnijih proizvoda i pružanje usluga na najvišem mogućem nivou.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novog distributera na našoj mapi prodajne mreže - ARMEL-SYSTEM doo iz Čantavira.

U prodajnom salonu u Čantaviru možete pogledati naše kotlove (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopeletTrajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim detaljima i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti sve savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja.

Armel-System je osnovana 2012. godine u Čantaviru kao rezultat 20 godina uspešnog poslovanja u okviru porodične firme KOPI doo.

Projektovanje, prodaja i ugradnja opreme za grejanje su u fokusu naše delatnosti. Kvalitetni proizvodi, poštovanje rokova i besprekorna usluga su naši prioriteti.

Pratite naš sajt i stranicu na Fejsbuku, jer ćemo vam u narednom periodu predstavljati nove distributere MDV kotlova i nova mesta na našoj mapi prodajne mreže.

 

 

SERVIS

Izlazak na teren u okviru redovnih servisa i hitnih intervencija.

KREDITIRANJE

Sample image

Pogodnosti kreditiranja stanovništva pri kupovini MDV kotlova.

AUTOMATIKA

Potpuna automatizacija i kontrola rada.

UŠTEDA

Sigurna ušteda vremena i novca uz MDV kotlove.