NOVO PRODAJNO MESTO U BEČEJU - TOTPROMET DOO - PRODAJA KOTLOVA

b_280_250_16777215_00_images_novosti_05.jpgMDV KOTLOVI od samog početka u vrhu svojih prioriteta ima zadovoljstvo svojih klijenata našim proizvodima i uslugama, u skladu sa višegodišnjim planom razvoja. Jedna od ključnih stvari na kojima trenutno radimo je uspostavljanje stabilne mreže kvalitetnih distributera na teritoriji Vojvodine, ali i čitave Srbije, kao i susednih država, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo prvog distributera na našoj mapi prodajne mrežeTOTPROMET doo u Bečeju.

U prodajnom salonu Totprometa u Partizanskoj 79 u Bečeju možete pogledati naše kotlove (MDV kotao na biomasu, MDV kotao na biopelet, Trajnožareći MDV kotao, Tropromajni MDV kotao i Economic 2 MDV kotao), uzeti svoj primerak Kataloga MDV kotlova, i druge promotivne materijale, ali i dobiti informacije iz prve ruke i detaljno se informisati o svim detaljima i prednostima naših kotlova, pogodnostima kupovine, aktuelnim akcijama i dobiti sve savete stručnjaka kada je u pitanju planiranje kupovina i ugradnja kotlova i kompletnih instalacija grejanja.

Totpromet doo, uspešno posluje od 1992. godine i lider je po kvalitetu usluga i proizvoda koje nudi u Bečeju i šire. Ponosni smo na ovu saradnju i nije slučajno da smo baš Bečej odabrali za predstavljanje prvog distributera na našoj prodajnoj mapi.

Pratite naš sajt i stranicu na Fejsbuku, jer ćemo vam u narednom periodu predstavljati nove distributere MDV kotlova i nova mesta na našoj mapi distributivne mreže.

 

 

SERVIS

Izlazak na teren u okviru redovnih servisa i hitnih intervencija.

KREDITIRANJE

Sample image

Pogodnosti kreditiranja stanovništva pri kupovini MDV kotlova.

AUTOMATIKA

Potpuna automatizacija i kontrola rada.

UŠTEDA

Sigurna ušteda vremena i novca uz MDV kotlove.